10 Ogos 2010

best la pulak


best la pulak aku rasa naik air asia pakai waran gomen ni
best la pulak bila dapat hot seat je
best la pulak bile ada makanan
best la pulak tunjuk ic je bile nak check in
dan yang paling best?


..aku rasa xbape best kalau kene naik air-asia masa Ramadhan ni..
tapi kalu kena gak?!

best la pulak..

:P

7 ulasan:

xetxet berkata...

cit!

Miz Jay berkata...

haa.. memang best nek air asia.. kakak2 stewardess cumil2 belaka..

dcharmed berkata...

waran gomen dapat murah ker? demn!

'arif berkata...

x2 - amcam plan shoping di jalan TAR thn nih?

MJ - ehehe - ye, sy setuju!!!

dc - uit, aku outstation aritu..

Ahmed Syam berkata...

hahaha epeiyu pun pakai AA okeh..aku pegi langkawi aritu naik AA...best doh, mcm VIP sbb diberi keutamaan tak payah beratur dan naik dulu sbb dpt hot seat..A1 lagi gittew...siap makan lagi..naik MAS dekat2 dia bagi air jek..cehh.. (aku pakai ID laki haku ni)

Miz Jay berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ammar.insyirah berkata...

ko kena kawen cepat broo